Express

Експресната доставка на колети в нехранителния сегмент се превръща в пазарен стандарт. Сроковете за доставка са вече в рамките на 30 минути. Това означава, че крайният клиент получава пратката няколко минути след поръчката.

Интересува ме това
Доставяме от
магазини, шоуруми или пунктове за вземане

Защо качеството на доставката е толкова важно?

87%
от клиентите
ще повторят своята покупка в случай, че са доволни с доставката.
67%
от клиентите
са готови да заплатят повече за доставка през същия ден, ако обстоятелствата налягат за това.
47%
от клиентите
са готови да заплатят повече за доставка през същия ден дори и обстоятелствата да не налягат за това.
0%
Fleet management
Отпадат вашите грижи за поддръжката на автомобилен парк и плащането на авто застраховки.
0%
Грижи за HR
Не е необходимо да се грижите за други работници и куриери.
100%
устойчивост
Благодарение на оптимализирането на трасетата и CNG двигателите в нашите превозни средства предпазваме околната среда.

На кои клиенти помогнахме да си улеснят предприемането?

Bibloo

Предният интернетен магазин с мода Bibloo заедно с модните тенденции също така предлага и лесно пазаруване и първокласен клиентски сервиз на чешките клиенти. Но едно единствено нещо липсваше на фирмата да засенчи конкуренцията – бързи доставки наистина. Техните първи опити показаха, че логистиката от последната миля може наистина да бъде сложна. Точно в този момент се появихме ние в играта. От взаимното ни сътрудничество се роди услугата Bibloo Express с доставка на стоката до 2 часа от поръчката, която на всичкото отгоре може удобно да бъде платена с карта директно при шофьора.

Проблеми на клиента:

Решението на DoDo:

Оперираме логистиката посредством data-driven платформа GAIA

С помощта на собствената логистична платформа ежедневно преценяваме 300+ данни. Благодарение на тях можем да оптимализираме всички процеси. Нашата цел е ефективно и екологически целесъобразно извършване на логистиката в градовете.

Гъвкава доставка

Доставката на поръчките протича във времеви интервали или слоти. Тяхното траене започва от 30 минути. Главната цел е комфортът на крайния клиент.

Сигурност и надеждност

Тъй като непрекъснато събираме данни от хода на нашата дейност, грижим се максимално за тяхната сигурност. При нас е стандарт шифроването на данните по време на техния пренос.

Зонална логистика

Оптимализираме трасетата с цел по-бързи и по-ефективни (по отношение на разноските) доставки. Умеем максимално да оползотворяваме нашия автомобилен парк и благодарение на това доставките са и екологически целесъобразни.

Оценка на куриерите

С цел гарантирането на висок стандарт на качеството на услугите ние използваме система от точки за куриерите. Системата оценява техния начин на управление на превозното средство, възможни злополуки и обратните връзки от клиентите.

Напреднал reporting

Въз основата на получените данни имаме real-time преглед по отношение на ефективността на хода на нашата дейност. Посредством API и нашите партньори имат същите информации.

Cash management

Нашата система е програмирана за всички достъпни начини за плащане – в наличност, талони за храни, платежни карти. Безопасността на платежните трансакции представлява приоритет за нас.

Данните представляват ключ за ефективната логистика в града

Ежедневно оценяваме 300+ ключови индикатори, които имат влияние върху хода на нашия автомобилен парк. Освен високата продуктивност нашата цел е и екологично целесъобразно движение по града.
Повече информации

С нас встъпването в e-commerce е играчка

Оставете e-commerce на нас

Ще улесним започването на бизнес в e-commerce на максимум. На вас ви остава само това, което ви върви най-добре. Да се стараете за растежа на вашия бизнес.

Без вътрешна система, склади или куриери? Няма проблем!

Големият автомобилен парк на DoDo ще достави вашите стоки на което и да е място в Чехия и другаде. За това благодарение на нашето приложение за pick нямате нужда да използвате собствени складове.

Нашите куриери са опитни професионалисти

Срещата с куриера е един от най-важните моменти в процеса на доставката. В DoDo искаме този опит да бъде най-приятен за всички клиенти. Затова постоянно оценяваме и образоваме нашите куриери. Владеенето на английски език е баналност.

Ще получите достъп до най-точните данни

Цялата система DoDo е изградена на базата на работа с данни в реалното време, които ще получите на разположение от нас. Благодарение на тях ще можете по-ефективно да оптимализирате рекламата и по-добре да разбирате своите клиенти.

    Търсите ли помощ с логистиката по града?